iDeal koppeling

Besluit u iDEAL als betaalstandaard voor uw website te gebruiken, dan zal dit gekoppeld moeten worden. Hiervoor kiest u iemand die zicht heeft op uw situatie en kijk heeft op webtechnieken.
Idealintegreren.nl kan voor u de integratie van het betaalsysteem verzorgen. Voorafgaand gaan wij met u in gesprek, op zoek naar het juiste betaalpakket en de juiste betaalmethoden.


Juiste betaalpakket

Is een keuze gemaakt voor het beste betaalpakket dan kunnen wij de aanvraag en afwikkeleling voor u verzorgen. Hierbij maken wij gebruik van bestaande relaties welke wij al met de deelnemende banken hebben. Dit voorspoedigt uw aanvraag en neemt u werk uit handen.
Wij kunnen na de aanvraag snel van start met het integreren van het gekozen betaalsysteem binnen uw website. Heeft u vragen of wilt u iDEAL laten integreren op uw webshop?
Ga dan naar onze contact pagina.


Wat wij u extra kunnen bieden

Naast het technisch realiseren van de koppeling kunnen wij u maximaal laten profiteren van het gekozen betaalsysteem. Wij laten uw internetkassa rinkelen. Dit doen wij door u te voorzien van informatie welke de verkopen verder kunnen doen toenemen. Dit kan met advies over logistiek, productbeheer en (internet)marketing.

Live met iDeal