Voordelen van Bancontact / Mister Cash

Met het aanbieden van Bancontact / Mister Cash (BCMC) op uw webshop bereikt u het meerendeel van de Belgische markt. De grootste Belgische banken zijn aangesloten bij Bancontact / Mister Cash. In België zijn ruim 8 miljoen kaarthouders van Bancontact / Mistercash. Dit is bijna 3 keer zoveel als creditcard houders, een andere aantrekkelijke manier in België om online te betalen.


Eigen vertrouwde bankomgeving

Het is erg populair, omdat de consument in de veilige en vertrouwde bankomgeving van hun eigen bank kan betalen met een unieke TAN (Transaction Auhorization Number). Er is geen registratie o.i.d. nodig, de consument kan direct betalen. Per individuele bank wordt de beveiliging geregeld. Hierdoor kan er nooit een storing in het gehele BCMC systeem zijn, alleen van de individuele bankinstelling.

Als de betaling is afgerond door de consument, wordt het bedrag direct overgemaakt. U loopt hierdoor geen risico op chargebacks. Van de betaling wordt een real-time bevestiging gegeven. Door de snelle betaling kunt u snel leveren naar de klant. Het integreren van Bancontact / Mister Cash is snel en eenvoudig te regelen.


Voordelen van Bancontact / Mister Cash

  • Snel te integreren in uw webshop
  • 8 miljoen Belgische consumenten toegankelijk voor uw webshop
  • Geen chargebacks
  • Elke betaalopdracht heeft een unieke en goed beveiligde TAN
  • Snel en eenvoudige betaling, real-time bevestiging; dus snelle levering mogelijk
  • De consument hoeft zich nergens voor te registreren
Live met iDeal