iDEAL alternatief Belgie

De e-commerce markt in België is flink aan het groeien. De betaalmethode Bancontact / Mister Cash maakt het mogelijk om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. Bancontact / Mister Cash aanbieden in uw webshop is de perfecte manier om Belgische klanten te bereiken.

Meer informatie over internationaal gebruik van iDEAL

De consument kan met Bancontact / Mister Cash veilig, vertrouwd en eenvoudig zijn / haar aankoop online afrekenen. De consument gebruikt zijn / haar eigen betaalomgeving, met de vertrouwde beveiligingsmethodes van hun eigen bank. Als internetbankierder kan de consument gelijk gebruik maken van Bancontact / Mistercash, hier hoeft niets voor geactiveerd te worden.


Verschilende ICEPAY accounts

In uw webshop kunt u met elk ICEPAY Account Bancontact / Mister Cash aanbieden als betaalmethode. Dit kunt u zelf instellen binnen uw eigen ICEPAY Account. In sommige accounts geldt wel een opstarttarief. Een betaling via Bancontact / Mistercash is erg snel en eenvoudig. Dit is het enige wat de consument hoeft te doen als zij willen betalen met Bancontact / Mister Cash:

  • Kies een product in uw webshop
  • Kies Bancontact / Mister Cash als betaalmethode
  • Kaartnummer en vervaldatum invoeren
  • De betaling goedkeuren via de vertrouwde bankomgeving
  • Betaling is voldaan; de consument wordt teruggeleid naar uw webshop

Er zijn vier accounts die worden aangeboden door ICEPAY.

Live met iDeal